Klikk for å lese magasinet
Leder
Lagsarbeid
07 Hvor stopper det opp? Markedsregulering egg
07 Norsk Fjørfelag: Med i varslings- og beredskapsgrupper
08 Fjørfetur med Landbruksdirektoratet: Avlspyramiden for slaktekylling
11 Østfold Bondelags politikertur: Kompetanseheving er viktig og nødvendig
12 Avlspyramide slaktekyllingproduksjon 2022
15 Dyremateriale til Norge: Import i 2022 næringsnytt
18 Slaktekylling-exit i Midt-Norge: Nortura avslutter all drift i 2026
21 Kyllingslakteri: Nortura-exit i trøndelag
24 Norsk Kylling: Nytt rugeri på Støren
26 Øyvind Trygve Dahl: Med fjør på hjernen
29 Spis lurt: Få bedre treningsresultater
31 Kyllingwok med brokkoli
Næringsnytt
19 Fjørforsk: Ett år drift
23 Lag julemat som en stjernekokk: Ny juleserie på matkanalen
25 Status i norsk kjøtt- og eggproduksjon: Kjøttets tilstand 2020
Fôr og fôring
Kalkun
Dyr og forskning
30 Forekomst i Norge: Rød hønsemidd
31 Rød hønsemidd: Alvorlig trussel for eggprodusent
35 Lys til fjørfe: Hva må du tenke på?
39 Dyrevelferdsprogrammer: Etterutdanningskrav fra 2021
40 Veiledning smittevern til kommersielt fjørfehold – fugleinfluensa