Klikk for å lese magasinet
Leder
Lagsarbeid
06 Jordbruksavtalen 2022: Resultater for fjørfebøndene
09 Kyllingøkonomi: Prisene må økes i markedet
10 Eggøkonomi: Økt tilskudd på verpehøns
11 Kalkunøkonomi: Sakker akterut
12 Forslag til nye holdbarhetsregler på egg i EU: Stort medietrykk
13 EU ønsker endring av holdbarhetsregler for egg: Truer norsk eggproduksjon
16 Forskrift om erstatning etter offentlige pålegg i plante- og husdyrproduksjon: Forslag til endringer
Næringsnytt
19 Kostnadsøkning må kompenseres: Prisøkning på unghøner
21 Matprat: Bli sommerens kylling-grillhelt
22 Matprat: Oppskrifter
24 Brannsikkerhet i landbruket: Bruk av sensorteknologi
27 Ver merksam: Avrenning av vaskevatn
Dyr og forskning
29 Dyrehelserapporten for 2021: Norsk fjørfehelse i verdenstoppen
33 Saktevoksende slaktekylling: Dyrevelferd i slaktekyllingproduksjonen
37 Med fokus på lys hos fjørfe 40 Saktevoksende foreldredyr: Müslifôr til haner
Statistikk
43 Prognosen fra totalmarked kjøtt og egg: Økende og stort overskudd av egg
44 Utvikling 2016 – 2021: Fordeling per eggpakkeri
45 Utvikling 2016 – 2020: Fordeling per slakteri
46 Klekkestatistikk & Hønebestand
48 Slaktestatistikk & Innveiing av egg