Klikk for å lese magasinet
Leder
Lagsarbeid
06 Jordbruksoppgjøret 2021 – Hvordan påvirkes fjørfebonden?
09 Planlagt gjennomsnittlig – Engrospris egg brev til Totalmarked
11 Aktivitet i NFLs lokallag – Tre årsmøter gjennomført
13 Siste nytt fra våre naboland – Nordisk ledermøte
Reportasje
15 Slaktekylling, melkekyr og økologiske tomater – Allsidig produksjon
19 Satser nær 50 millioner på kyllingfjøs: – En voldsom investering
Næringsnytt
22 MatPrat: Nye kostråd i horisonten
25 MatPrat: Kylling- og pastasalat med pesto
27 Bondens andel – Stadig mindre
31 Vil gi råd om fornybar energi i landbruket – Norges Vel
33 Digitalt kurs i Rogaland – Solenergi på gården
Dyr og forskning
34 Fugleinfluensa – Status fra veterinærinstituttet
35 Mattilsynet – Mulig oppheving av portforbudet
Fôr og fôring
Statistikk
39 Totalmarked kjøtt og egg – Overskudd på 200 tonn egg
40 Utvikling 2016 – 2020 – Fordeling per eggpakkeri
41 Utvikling 2015 – 2020 – Fordeling per slakteri
42 Klekkestatistikk & Hønebestand
44 Slaktestatistikk & Innveiing av egg