FJØRFE nr. 4 - 2022

FORSIDE 1
LEDER 5
Krevende tider 5
LAGSARBEID 6
Arbeider for dine rammebetingelser: “Nyklekket” styre i NFL 6
Nytt styre i Norsk Fjørfelag: Vi er i gang 8
Planlagt gjennomsnittlig engrospris egg: Brev til totalmarked 9
Jordbruksavtalen: Økt prisgrense på kylling 10
Kronikk i Klassekampen: Må lønne seg å investere fornybart 12
Jordbruksoppgjøret: Frokost foran Stortinget 14
Jordbruksoppgjøret 2022 15
Bærekraftig matproduksjon 15
Norges Bondelag: Representantskapsmøte 17
Statsforvalteren i Rogaland: Nettmøte fjørfenæringen 19
NÆRINGSNYTT 20
WPSA inviterer til fagmøte og årsmøte: Konsekvenser av krigen i Ukraina 20
Direkte konsekvens av økte kostnader: Prisen på unghøner øker 21
Galåvolden Gård i Det Norske Måltid: Stakk av med seieren i to kategorier 22
REPORTASJE 25
4. generasjon gårdbrukere: Må se etter nye muligheter 25
Fra gammel Ryfylkegard: Til bedrift med 45 ansatte 31
STATISTIKK 41
Utvikling 2015-2021 i kjøttproduksjon 41
Animalsk landbruksproduksjon: Egg og fjørfekjøtt 43,4% 43
Klekkestatistikk & Hønebestand 44
Slaktestatistikk & Innveiing av egg 46
KONTAKT 50
Fjørfekalenderen & Kontaktinformasjon 50

RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3Mzgy