FJØRFE nr. 4 - 2022

WEB | NFL.NO 15 * FJØRFE 4 | 22 * TEMA | lagsarbeid GOD DYREHELSE GIR BÆREKRAFTIGMATPRODUKSJON Et bærekraftig matsystem forutsetter at maten er trygg og at levende dyr ikke smitter mennesker. Margrethe Brantsæter, veterinær og daglig leder i Norsk Fjørfelag, deltok i en direktesamtale med Ola Hedstein 28. januar. Tema for praten var sammenhenger mellom dyrehelse, folkehelse, dyrevelferd, mattrygghet og bærekraftig matproduksjon. Friske dyr er det beste utgangspunktet i jakten på mer bærekraftig mat, forklarte Margrethe Brantsæter. Du kan se opptak av samtalen ved å holde mobilkamera over QR-koden, eller ved å søke på «ReThink Food» på YouTube. Rethink Food Rethink Food er et påvirkningselskap med en visjon og agenda: Vi mener bærekraftig matproduksjon må lønne seg. Rethink Food skal sette agendaen i den norske debatten om bærekraftig mat. Vi bidrar inn i den offentlige samtalen som en konstruktiv stemme basert på fremtidsoptimisme og et godt fundert kunnskapsgrunnlag. Ola Hedstein og Margrethe Brantsæter fra Rethink Food sin live- sending. Opptaket er også tilgjengelig som podcast. SE LIVE-SENDING HER: JORDBRUKSOPPGJØRET 2022 FJØRFE gikk til trykk før årets jordbruksforhandlinger var i gang. Vi kommer tilbake i neste nummer med aktualiteter rundt årets forhandlinger og hvordan det vil påvirke fjørfeproduksjonene. For å holde deg løpende oppdatert underveis - følg med på bondelaget.no og nfl.no Der vil det fortløpende legges ut oppdatert informasjon.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3Mzgy