FJØRFE nr. 3 - 2020

WEB | NFL.NO * FJØRFE 3 | 20 * 27 TEMA | næringsnytt – Vi ønsker at flere skal se og få kunnskap om hvordan dyra har det, og hvordan maten de spiser blir produsert. Lise Boeck Jakobsen, kommunikasjonssjef i Norges Bondelag. Jeg oppfordrer alle til å fortsette å bruke sosiale medier til å vise fram sin produksjon. Folk vil vite hvor maten kommer fra, og da må vi benytte sjansen til å fortelle historiene bak maten. » kjenner til kylling-, egg- eller annen fjørfeproduksjon, er det en veldig fin mulighet til å få et innblikk i livet på gården, sier Lise Boeck Jakobsen. Sosiale medier er en god kanal til å spre slik kunnskap, også fordi det er der mange henter sin informasjon fra. «Bli med inn i fjørfehuset» var ett av flere slike tiltak som Norges Bondelag har. Under paraplyen BondeTV har vi dedikert egne dager til hver produksjon. Sam- arbeidet med Norsk Fjørfelag var viktig for å få med mange produsenter og fortelle gode historier. – Takk til alle som bidro. Jeg oppfordrer alle til å fort- sette å bruke sosiale medier til å vise fram sin produk- sjon. Folk vil vite hvor maten kommer fra, og da må vi benytte sjansen til å fortelle historiene bak maten, oppfordrer Boeck Jakobsen. NYHET! www.norgesfor.no Alltid der for deg Nyheter til verpehøner HARMONI Verpekraft HARMONI Verpekraft er et nytt verpefôr med høyere innhold av energi og aminosyrer til unghøner som trenger næring til både å vokse og samtidig komme raskt opp i verping. Verpekraft bidrar til å bygge ei robust høne til langvarig og høy eggproduksjon. Harmoni Verpestabil og Verpehonnør er også styrket for å bidra til det samme. Alt Harmoni verpefôr er nå tilsatt en ny type vitamin D3 som reduserer belastningen på omsetningen i kroppen, og bidrar til sterkere skjelett og bedre skallkvalitet. Møllene våre er også i gang med å produsere verpefôr med grovere struktur enn før. Dette bidrar til en sunnere mage og tarm samt mindre stress.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3Mzgy