FJØRFE nr. 1 - 2020

* FJØRFE 1 | 20 * 3 WEB | NFL.NO TEMA | innhold LEDER 07 Fornying FJØRFEDAGENE 08 Velkommen til FJØRFEDAGENE: Påmeldingene strømmer på! 10 Program FJØRFEDAGENE 12 Takk til sponsorer av FJØRFEDAGENE LAGSARBEID 13 Fjørfekalenderen 14 Innkalling årsmøtet Norsk Fjørfelag 15 Valgkomiteens innstilling Norsk Fjørfelag 17 Tips til innhold FJØRFE 18 Års- og fagmøte Rogaland Fjørfelag 21 Finland: Nordisk ledermøte NÆRINGSNYTT 23 Egg: Bidrar med å redusere matsvinnet 25 Spagettiomelett med rester 26 Takk for maten! 28 Takk Norge: Norsk eggnæring har mye å være stolt av REPORTASJER 31 Bioco: Verdifulle produkter av bein- og kjøttrester DYR OG FORSKNING 34 Velferdshøna: Nytt forskningsprosjekt om verpehøners helse og velferd 35 Forskningsprosjekt: Sykdomsfremkallende E.coli bakterier hos slaktekylling 37 Foreldredyr: Glede av berikelser! 41 NMBU på Ås: Nye forsøksfasiliteter for fjørfe ANNONSØRINNHOLD 42 Rene fjørfehus: Et viktig bidrag til folkehelsa! STATISTIKK 47 Prognose fra Totalmarked kjøtt og egg 47 Referansepris og engrospris 48 Klekkestatistikk 50 Slaktestatistikk 50 Innveiing av egg INNHOLD FJØRFE NR. 1 2020 26 34 Takk for maten! Velferdshøna TRYKK: Merkur Grafisk AS 37 Glede av berikelser!

RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3Mzgy