FJØRFE nr. 1 - 2024

PROGRAM - torsdag 7. mars FJØRFEDAGENE & ÅRSMØTE I NORSK FJØRFELAG FJØRFEPRODUKSJON FRA FÔR TIL BORD 09:00-10:30 REGISTRERING & BRUSING MED FJØRA I STANDOMRÅDET 10:30-11:15 Velkommen v/Norsk Fjørfelag Høytidelig åpning av FJØRFEDAGENE 2024 11:15-11:45 KAKLEPAUSE I STANDOMRÅDET 11:45-12:05 Fremstidstro på bærekraftig matproduksjon basert på norske råvarer v/Cecilie Hultmann, leder bærekraft Nortura 12:10-12:30 Økt selvforsyning til 50 % - er det realistisk? v/Christian Anton Smedshaug, Agri Analyse 12:35-12:55 Fremtidens fôr - fjørfe er mer robuste enn vi tror v/Birger Svihus, professor NMBU 13:00-14:00 APETITTFÔRING I RESTAURANTEN MED PÅFØLGENDE KAKLING I STANDOMRÅDET 14.00-14:50 MER NORSKPRODUSERTE OG BÆREKRAFTIGE RÅVARER Speed-date med fremtidens fôringredienser Hvordan lage kylling av blåskjell v/Hilde Faaland Schøyen, prosjektleder Fiskå Sort soldatflue - en bærekraftig råvare v/Hans Petter Olsen, CEO i Denofa og Pronofa Norskdyrkede alger som fremtidig fôrråvare v/Mie Bjune Gjeten, Fagsjef Fôr, Norsk Kylling 14.55-15:30 Sofaprat med fôrfirmaene. Ledet av Bothild Nordsletten, redaktør i Bondevennen I panelet deltar Dag Henning Edvardsen fra Norgesfôr, Harald Hetland fra Fiskå Mølle og Gorm Sanson fra Felleskjøpet. 15:30-16:00 BRUSING MED FJØRA I STANDOMRÅDET FØR ÅRSMØTET 16:00-18:00 ÅRSMØTE NFL Mellommåltid serveres i årsmøtesalen til de som deltar 18:00 MULIGHET FOR KAKLING, SOSIAL KLUMPING OG VAGLING 19:30 APERITIF FØR MIDDAG 20:00 FESTMIDDAGMED PÅFØLGENDE TRUBADUR OG DANS Cecilie Hultmann Christian Anton Smedshaug Birger Svihus Mie Bjune Gjeten Gorm Sanson Hilde Faaland Schøyen Dag Henning Edvardsen Bothild Nordsletten Hans Petter Olsen

RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3Mzgy