Table of Contents
1
52
FJØRFE nr. 9 - 2021
FORSIDE
1
LEDER
5
Fugleinfluensa i Norge
5
LAGSARBEID
2
Tusen takk for sponsorstøtte
2
Fugleinfluensa: Fjørfelaget i media
7
Landbruksministeren vil øke erstatningen til bønder rammet av fugleinfluensa
9
Påvisning av A-sykdom: Økonomisk dekning
11
Bondelagskonferansen: «Hvordan bygge (Bonde)laget»?
17
Resultat av tilleggsforhandlinger: Betydning for fjørfebønder
19
NÆRINGSNYTT
21
Synet på bærekraft i norsk egg- og fjørfeproduksjon
21
MatPrat: Bli med i kampen mot matsvinn
23
Kalkunfilet med ovnsbakte grønnsaker
25
Offisiell åpning i Orkanger: Norsk Kyllings nye slakteri
26
REPORTASJE
29
Oppgradering av eldre kyllinghus: Første innsett i nybygg
29
FÔR OG FÔRING
34
Råvaresituasjonen i norsk kraftfôrproduksjon: Sesongen 2021/2022
34
Bærekraftig fôralternativ: Insekter som fjørfefôr
37
DYR OG FORSKNING
42
De varslede klimaendringene: Hvordan påvirkes norsk fjørfeproduksjon?
42
STATISTIKK
45
Prognose fra Totalmarkeg kjøtt og egg
45
Klekkestatistikk & Hønebestand
46
Slaktestatistikk & Innveiing av egg
48
KONTAKT
50
Fjørfekalenderen
50
Kontaktinformasjon
51
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3Mzgy