Table of Contents
1
56
FJØRFE nr. 8 - 2021
FORSIDE
1
LEDER
5
Tid for et løft
5
LAGSARBEID
6
50% prosjektstilling: Kommunikasjon
6
Siste nytt fra styrerommet: Saker på NFL’s agenda i høst
7
Line Gard:Markering av verdens eggdag
8
Planlagt gjennomsnittlig engrospris egg: Brev til totalmarked
9
NFL’S arbeid: Differensiert omsetningsavgift
11
Norges Bondelag: Lederkonferansen
13
Takk for sponsorstøtte til NPC 2021
14
REPORTASJE
15
Kings Broiler: Kjøpte gård som 18-åring
15
Elvestad gård: Grønnsaks- og eggproduksjon
17
NÆRINGSNYTT
19
En mat- og landbrukspolitikk for det grønne skiftet: Innspill til ny regjeringsplattform
19
Dyrking av makroalger Framtidens bærekraftige råvare!
25
FÔR OG FÔRING
30
Pellets til slaktekylling: Optimal struktur
30
DYR OG FORSKNING
34
Nytt økologisk regelverk: Hvilke praktiske løsninger er mulige?
34
Kjølbeinsbrudd hos verpehøner: Dansk studie viser høy forekomst
36
Overvåkingsprogrammet for antibiotikaresistens NORM-VET
41
ANNONSØRINNHOLD
39
Første varmeveksler til eggleggere i Danmark
39
Ny fôringsstrategi gir bedre lønnsomhet
40
STATISTIKK
44
Klekkestatistikk & Hønebestand
44
Slaktestatistikk & Innveiing av egg
45
KONTAKT
49
Velkommen som sponsor FD 2022
49
Fjørfekalenderen
54
Kontaktinformasjon
55
Bli medlem i NFL
56
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3Mzgy