Fagprogram

FJØRFEDAGENE 2020 åpnes av landbruks- og matminister Olaug Vervik Bollestad. Den røde tråden på FJØRFEDAGENE er AgriAnalyse sin utredning om norsk fjørfenæring, som er utført på oppdrag fra Norsk Fjørfelag. Hovedfunnene blir presentert og stikkord for fagprogrammet blir produsentøknonomi, et balansert marked, verdiskapning og dyrevelferd som et premiss for vårt omdømme. I tillegg skal vi løfte hvordan fjørfenæringen kan bidra til det grønne skiftet, politisk vilje til økt norsk fôrråvare og forvaltning av vårt samfunnsansvar fremover. Her finner du PROGRAM FJØRFEDAGENE 2020

Medlemmer i Norsk Fjørfelag

Fjørfeprodusenter som er medlemmer i Norsk Fjørfelag får 20% rabatt på pakkepris. Dersom du er medlem finner du din personlig rabattkode i velkomstmailen du skal ha mottatt. For mer informasjon om hvem som er berettiget rabatt se HER!

Priser FJØRFEDAGENE

Pakkepris:

 • Ikke-medlemmer kr. 3.750,- i enkeltrom / kr. 3.450,- pr person i dobbeltrom
 • Medlemspris NFL kr. 2.950,- i enkeltrom / kr. 2.650,- pr person i dobbeltrom (rabattert 20%)

 Pakkepris inkluderer:

 • Overnatting Clarion Hotel Energy fra 5.-6. mars i enkeltrom / dobbeltrom
 • FJØRFEDAGENE 5. mars inkl. lunsj
 • Festmiddag inklusiv drikke, underholdning og musikk
 • FJØRFEDAGENE 6. mars inkl. lunsj

Priser for deltakelse kun fagprogram og/eller festmiddag

Deltakelse på en eller begge FJØRFEDAGENE, uten overnatting, koster kr. 995,- per dag. Dette dekker fagprogram, materiell og lunsj. Deltakelse på festmiddagen 5. mars kl. 19:30 med 3-retters middag, inklusive drikke koster kr 1.045,-

Alternativ for påmelding (linkene ble deaktivert 20. februar; påmelding for i år er nå stengt).

 • Én deltaker pakkepris (enkeltrom)
 • To deltakere pakkepris (dobbeltrom) 
 • Kun fagprogram og/eller festmiddag

Årsmøte i Norsk Fjørfelag

Årsmøtet i Norsk Fjørfelag avholdes om ettermiddagen 5. mars. Medlemmer som har betalt kontingenten for 2020 har stemmerett.

Ekstra overnattingsdøgn?

 • Kontakt Clarion Hotel Energy tlf. 51 34 78 00 epost cl.energy@choice.no
 • Husk å oppgi rabattkode GR016333
 • Ekstradøgn betales direkte til hotellet.

TAKK til sponsorer!

Takket være god sponsoroppslutningen får alle i år en redusere deltakeravgift. Ekstra rabatt får NFL sine medlemmer (20%). Tusen takk til våre sponsorer som gjør dette mulig! Du finner alle våre sponsorer HER!

Norsk Fjørfelag ønsker deg velkommen til FJØRFEDAGENE 2020!