Eldorado – Kreolsk kyllingsalat
Eldorado utvider sin populære salatserie. Vinterens nyhet inneholder blant annet kylling, mais og chili og den kommer i et nett lite beger som er hyggelig å sette på bordet.

Eldorado – Yoghurtdressinger
To spennende yoghurtdressinger fra Eldorado – Fruity chili og Cæsar. Ferske dressing som inneholder 68 % yoghurt. Fruity chili er en fruktig dressing med litt sting som anbefales spesielt til kylling og fisk. Cæsar er en klassisk dressing til kylling.

Prior Rett i ovnen
Prior lanserer et nytt «rett i ovnen»-konsept med urtemarinert kalkunfilet. Et middagsalternativ som gir et sunt, godt og raskt resultat på 20 minutter. Produktet kan gå rett inn i steikeovnen i formen den kommer i, og har lavt fettinnhold og er rik på protein.

Prior karbonadedeig av kalkun
Prior lanserer samtidig karbonadedeig av kalkun, som blir pliktig listet i alle Rema-butikkene på Østlandet. Det blir Norges magreste karbonadedeig med kun tre prosent fett, og et godt og proteinrikt alternativ til rødt kjøtt.

Prior Litt av en kylling
Prior kommer i tillegg med en ny produktserie med enkle kyllingmiddager. «Litt av en kylling» blir pakket i sjøgrønne poser merket med Nyt Norge-merket. Serien lanseres med vingeklubber i to ulike smaker hos Kiwi-butikkene.

COOP UT-egg UT-eggene de lanserte høste 2018 har vært veldig populære, og de lanserer derfor eggene i 6 pakning i februar.

Kilde: Treningsforum