Hele fjørfenæringen er invitert til to dager med variert program, engasjerte foredragsholdere og mye sosialt påfyll. FJØRFEDAGENE er relevante for alle, uavhengig av hvor i landet du bor, hvem du leverer varene dine til, og hvor lenge du har vært en del av «fjørfe-familien». De to foregående år har FJØRFEDAGENE blitt fullbooket, så sikre deg plass ved å melde deg på allerede i dag. Vi gleder oss til å se nettopp deg i Trondheim 7. og 8. mars!

Fagprogram FJØRFEDAGENE
7.- 8. mars stiller vi oss spørsmål knyttet til hvordan vi som næring, og du som produsent, best rustes for fremtiden. Stikkord for fagprogrammet er bærekraft, dyrevelferd, kjedemakt, psykisk helse, reduksjon av matsvinn, framtidsrettet mat og hvordan bør landbruket møte veganertrenden? I tillegg skal Egil Svartdahl gi oss innsikt i kunsten å lede seg selv og få realisert eget potensial. Hva har fjørfenæringen og en av verdens mestvinnende alpinister til felles? Kjetil André Aamodt kommer til Trondheim for å dele sine synspunkter på hvordan mål kan nås.
Du finner fullt program HER!

Medlemmer i Norsk Fjørfelag
Fjørfeprodusenter som er medlemmer i Norsk Fjørfelag får 20% rabatt på pakkepris. Dersom du er medlem mottar du rabattkode i en velkomstmail. Har du spørsmål tilknyttet rabattkode ta kontakt med margrethe@nfl.no

Priser FJØRFEDAGENE

 • Pakkepris:
  – Ikke-medlemmer kr. 3.850,- i enkeltrom / kr. 3.550,- pr person i dobbeltrom
  – Medlemspris NFL kr. 3.080,- i enkeltrom / kr. 2.840,- pr person i dobbeltrom (rabattert 20%)
 • Pakkepris inkluderer:
  – Overnatting Radisson Blu Royal Garden fra 7.- 8. mars i enkeltrom / dobbeltrom
  – FJØRFEDAGENE 7. mars inkl. lunsj
  – Festmiddag inklusiv drikke, underholdning og musikk
  – FJØRFEDAGENE 8. mars inkl. lunsj
 • Priser for deltakelse kun fagprogram og/eller festmiddag
  Deltakelse på en eller begge FJØRFEDAGENE, uten overnatting, koster kr. 1.200,- per dag. Dette dekker fagprogram og lunsj. Deltakelse på festmiddagen 7. mars kl 19:30 med 3-retters middag, inklusive drikke koster kr 995,-

HER KAN DU MELDE DEG PÅ – du har valget mellom tre alternativer:

 • Melde på èn deltaker, pakkepris for to dager i enkeltrom HER!
 • Melde på to deltakere pakkepris for to dager i dobbeltrom HER!
 • Melde deg på deltakelse kun på fagprogram en eller begge dager og/eller festmiddag HER!

Årsmøte i Norsk Fjørfelag
Årsmøtet i Norsk Fjørfelag avholdes om ettermiddagen 7. mars. Medlemmer som har betalt kontingenten for 2019 har stemmerett.

Ekstra overnattingsdøgn
Ønsker du ekstra overnattingsdøgn før eller etter selve FJØRFEDAGENE? Ta kontakt med Radisson Blu Royal Garden Trondheim direkte, tlf. 73 80 30 00. Du er selv ansvarlig for oppgjør med hotellet utover pakkeprisene som administreres av Norsk Fjørfelag.

TAKK til sponsorer!
Å avholde FJØRFEDAGENE sentralt i Trondheim er langt mer kostbart enn våre to foregående arrangement i Egersund og på Hamar. Takket være rekord-god sponsoroppslutningen har vi likevel klart å redusere deltakeravgiften fra foregående år. Tusen takk til våre sponsorer som gjør dette mulig! Her finner du alle sponsorene!

Norsk Fjørfelag ønsker deg velkommen til FJØRFEDAGENE!