- Leder: Oppdrag fra forbruker til oss produsenter: Produsere mat som er god, trygg og bærekraftig.
- Styret informerer: Representantskapsmøte og årsmøte i Norges Bondelag
- Styret informerer: Referansebruksberegninger
- Styret informerer: Kjøre- og hviletidsbestemmelser
- Kalender Norsk Fjørfelag og Norsk Fjørfenæring
- MatPrat: MatStart bygger kunnskap og matglede
- Nyhetsomtaler
- Kraftfôrsalget 2016: Til fjørfe sammenlignet med øvrige dyreslag
- Kraftfôrsalget 2016: Fylkesvis salg av kraftfôr til fjørfe
- Tall fra offentlig kjøttkontroll: Kjøttproduksjon 2016
- Eggringene på Østlandet: Forsommersamling på Maarud Gaard
- Steinsland heier på de flinke eggprodusentene, og deres gode resultater
- Livèchekylling fra tre gårder i Østfold
- Varmegjenvinner: Ny trivsel i kyllinghuset
- Hvorfor veie høna?
- Käthe Kittelsen forsvarte sin avhandling om kyllingvelferd ved NMBU 14. juni
- Poultry Welfare 2017: Europeisk symposium om dyrevelferd
- Hvem har ansvaret for en balansert fremstilling av fjørfenæringen?
- Prognosen fra Totalmarked kjøtt og egg: Egg tilnærmet i balanse
- Klekkestatistikk
- Slaktestatistikk
- Innveiing av egg
- Referansepris og Engrospris